Iubi, noi sărbătorim de Dragobete, nu(?)

Vrei nu vrei, ziua de 14 februarie te-a prins din nou în ofsaid. Atâtea aniversări de ținut minte, cine să-și mai amintească și de ziua unuia, Valentin? Măcar dacă avea Facebook și erați prieteni..

Repede, faci switch pe rețeaua neuronală de vrăjeală și propui, mai în glumă mai în serios, că, fiind români get betget, ar trebui să sărbătoriți de Dragobete, firește (între timp, în gând, rețeaua neuronală de bază își revine din BSOD și încearcă sa stabilească data Dragobetelor – 24 sau 25? Hmm.. whatever, nu-i bai, oricum mai e timp).

De-a lungul și de-a latul zilei vezi ceva agitație la florării, cofetării, la raioanele cu dulciuri și vin. Un ușor sentiment de vină începe să apară și decizi să dregi busuiocul. Dar cum? Pe net, găsești în 0.31 secunde 446,000 de idei de cadouri de Valentine’s day. Nici una nu-i ok. Prea scumpă, prea puține funcții, prea roșie, prea puține carate, vine prea târziu, toate cele..

Hmm, ce să fac, ce să fac?

Păi, ce să faci, o lași baltă, cu gândul împăcat că mai sunt 10 zile până la Dragobete. Ntz ntz ntz.

PS: De fapt, cel mai natural și „normal” gând e că dragostea trebuie „sărbătorită” în fiecare zi sau cât de mult îți permite energia și timpul. Orice zi e o zi potrivită să spui cuvinte frumoase celui drag, să dăruiești o floare, o prăjitură sau bilete la un film ( 😉 ). Sau pur și simplu doar să asculți și să vorbești „ca atunci la început”.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *