S-a rupt lănțișorul de iubire PSD PNL? Iar!?!

Zilele trecute am primit în poștă un pliant o mizerie și.. mda, ce mai e de zis?

N-am nicio afiliere politică și nicio „preferință” în ce privește politica sau partidele din România prin simplul fapt că toate sunt la fel (de mizerabile). Bineînțeles, politica e o mizerie din cauza „oamenilor simpli”, ca mine și ca tine, dar mai ales celor mai „complicați”, care bineînțeles că vor să rămână la fel.

Da, votez mereu (de fiecare dată cu stomacul scârbit de acțiune) cu „răul mai mic” (uite idee de partid – PRMM 🤣) și sunt optimist că lucrurile se vor schimba/îmbunătăți. În ultimii ani, la fiecare alegeri, am insistat la rude și prietenii indeciși să meargă să voteze. Au fost, au votat. În ultimii ani am fost frumos păcălit de Klausică și extrem de dezamăgit de USR. PSD a fost constant o mizerie care a „lucrat” la sentiment un segment de populație foarte ușor influențabil – bătrânii. Ca și „în figura de mai jos”:

De-a lungul timpului, PSD și PNL s-au tot asociat pentru … (știm cu toții pentru ce) și mai apoi s-au separat. PNL a devenit, natural, o mizerie asemănătoare PSD.

Bun, deci teoretic cele două partide aliate lucrează împreună pentru bunăstarea României și practic vezi pliante din astea în poștă? Nu înțeleg, s-a rup sau mai așteptăm?

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *