Yo, am trecut pe YOXO și e marfă!

După…

math lady

… mai bine de 20 de ani în care am fost client fidel Connex/Vodafone (abonament/cartelă și repeat), anu’ trecut am făcut „switch” la YOXO (Orange). Cea mai bună decizie ever!

Pe lângă faptul că am semnal mai bun ca înainte în toate zonele pe unde „umblu”, costul e de 4 (patru) ori mai mic decât înainte (culmea, pachet minute și net mai bun) și per total serviciie mai ok (aici mă refer la plata facturii (automat, din aplicație), transparență mult mai mare la consum și costuri). Toate astea fără a avea o perioadă determinată de timp în care să fiu „agățat” de ei (practic pot încheia oricând abonamenutl YOXO).

Dar cum am ajuns să schimb operatoru’?

Simplu, m-am decis într-o zi că merit să fiu respectat.

La Vodafone, am avut la un moment dat în ultimii ani un abonament „legat” de un telefon. După ce au trecut acei doi ani am continuat cu aceleași condiții contractuale (minute/net/pret abonament bla bla). Nimeni, niciodată nu m-a întrebat dacă vreau să mi se „îmbunătățească” oferta contractuală, eu fiind client de mai bine de 20 de ani. Mai mult, am sunat eu să cer o ofertă mai bună și în trecând peste frustrarea că serviciile cu clienții sunt o bătaie de joc (acel operator „automat” Andreea sau cum „o” cheamă), oferta primită într-un final a fost o mai mare bătaie de joc..

Ce vreau să zic e că loialitatea nu mai e „la modă”, din păcate. Vrei beneficii mai bune, trebuie să schimbi operatoru’, vrei salariu mai mare, trebuie să schimbi angajatoru’. Nu mereu, dar măcar o dată la 20 de ani(!?).

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *